Great Gatsby Wedding | Gwen & Tim

Thema bruiloften, ik ben fan. Zeker na de bruiloft van Gwen en Tim. Alleen de locatie al was perfect voor een great Gatsby styled bruiloft maar ook alle, maar dan ook alle gasten zagen er stuk voor stuk super tof uit. Overal goud, kralen, veren, hoedjes en petjes. Echt zo onwijs tof! En dan de dynamiek van het feest heerlijk!

Die dynamiek was er eigenlijk de hele dag. Heb je ooit weleens een visagist tegen de bruid horen zeggen. “Houd nou even je kop”? En ja dat was echt wel met een hele hele dikke vette knipoog, Gwen kon gewoon niet stoppen met ratelen. Wat het aanbrengen van een eyeliner en lippenstift niet heel makkelijke maakte. Maar nadat het toch gelukt was 2 minuten haar mond te houden kon de jurk eindelijk aan. Een moment waar de bruid al de hele ochtend naar uit had gekeken. In de tussentijd stond Tim klaar naast de kerstboom om zijn aanstaande voor het eerst te kunnen zien.

Voor de fotoshoot hadden we wat minder tijd dan gehoopt maar uiteindelijk met wat gerace konden we op en voor de SS Rotterdam nog een aantal foto’s maken die mooi aansluiten bij het sjijke jaren 30 thema van de bruiloft. En ook het hele decor van de ceremonie en het diner met alle lichtjes sloten echt perfect aan bij de hele dag. De gasten werden nog eens verwelkomd met een toffe champagne toren en live muziek. Waarbij in de middag een accordeonspeler zorgde voor ene leuke achtergrond muziekje. Ik heb ook echt zo onwijs moeten lachen om een van de kinderen die langs de versiering liep. Mobiel op facetime en wandelt richting een oude typemachine vertelde hij vol trots aan een vriendje hoe ze vroeger met elkaar appte 🙂