Wat een onwijs warme en gezellige dag was het. Rond 12 uur kwam ik bij Monieque, Bas en Anouk thuis aan. Heerlijk ontspannen was Monique de teennagels van Anouk nog aan het lakken. Toen de teennagels droog waren liepen we met zijn allen naar boven voor het omkleden. Ondertussen was het al enorm warm geworden en ook de zenuwen maakte de temperatuur in de slaapkamers niet minder. Eerst mocht Anouk haar jurk aan en daarna gluurde we nog even bij Bas. Het aantrekken van de jurk van Monique was nog even spannend. Het dicht rijgen van de jurk leek niet te lukken. Na een lange tijd lukte het uiteindelijk toch en het resultaat was er zeker naar. Ik heb nog niet eerder zo’n netjes geregen jurk gezien.

In de tussentijd was Bas al naar beneden gelopen waar de eerste blik plaatsvond. Na veel verbazing, want niemand en dus ook Bas verwachte Monique in een witte jurk reden we richting Rotterdam voor de fotoshoot. Door de temperatuur en zon waren we wat beperkter met het fotograferen, gelukkig hadden we redelijk veel tijd. Na de trouwreportage eden we richting Capelle aan den IJssel waar alle gasten al stonden te wachten voor de ceremonie. Anouk had een prachtige plek naast haar ouders en na het ja-woord en het uitwisselen van de ringen kreeg ook Anouk een ring. Na de ceremonie werden Monique en Bas buiten gefeliciteerd en lieten we met zijn allen ballonnen op.

Het feest vond plaats in de Molen in Krimpen aan den IJssel. Door de temperatuur zaten veel gasten heerlijk buiten te kletsen terwijl binnen werd gefeest. Het was een super gezellige dag, met lieve woorden en veel geluk.

Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam
a href=”https://bruidsfotograafnatalja.nl/wp-content/uploads/2015/02/140627_Monique_en_Bas_245.jpg”>Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam