Regen, wind, storm… Wat een nacht. Eigenlijk heb ik de hele nacht wakker gelegen en als ik in slaap viel dan droomde ik over de trouwerij van Diane en Raoul en alles wat er mis zou gaan door het vreselijke weer. Gelukkig hoorde ik de wind en regen tegen een uur of 4:00 afnemen waarna ik in slaap viel. Als ik om een uur of 8:00 wakker word is het eerste wat ik doe naar buiten kijken. En wat een prachtig weer. Alle zorgen lijken voor niks. Diane en Raoul hadden wel een binnen locatie geregeld dus alles zou binnen kunnen afspelen, maar zulk slecht weer wens je niemand toe.

Om net iets voor 11:00 stap ik bij Diane binnen waar make-up artist Shirley  net bezig is met het laatste stukje make-up van Diane. Hierna vertrekken we naar boven om de jurk aan te trekken. Shirley helpt Diane met het aantrekken van de jurk over de heupen zodat de haren perfect blijven zitten. Na het aantrekken kunnen de sieraden om en een finishing touch van de make-up worden aangebracht. Hierna lopen we naar buiten waar Raoul al staat te wachten op zijn bruid. De eeste ontmoeting vind plaats op een leuk bruggetje. Precies zoals het in Delft hoort :).

Doordat er op slecht weer gerekend en de reistijd weg viel hadden we ineens erg veel tijd om de trouwreportage te fotograferen in de binnenstad van Delft. Heerlijk al die tijd, zeker omdat Diane haar haar bij de eerste windvlaag volledig door elkaar waaide. Zelfs haar sluier waaide tweemaal uit. Diane kon hierdoor totaal niet meer ontspannen en toen we langs een kapperszaak liepen, schoot ik even naar binnen of ik wat haarspelden kon kopen. De reactie van de dame was meer dan geweldig. Diane werd naar binnen gehaald,haar, haar gerestaureerd en we kregen een grote bus haarlak mee. Echt een Top actie!

Hierna konden we met veel plezier verder met de fotoshoot en dit keer kon Diane zich weer ontspannen en ook zelf genieten. Familie werd ondertussen gebeld met de vraag om, om 15:00 aanwezig te zijn op een plek in Delft zodat we alvast wat groepsfoto’s konden maken en daarna dronken de gasten nog even koffie terwijl ik Diane haar haar weer spelde zodat alles weer perfect zat voor de ceremonie. Om 16:15 kwamen Diane en Raoul aangereden terwijl iedereen buiten stond te wachten. Bij aankomst luiden de klokken maar door drukte merkte ze het niet. Eenmaal binnen hoorde ze de  klokken ineens en rende ze nog even naar buiten om te luisteren.

In de ceremoniezaal hingen webcams zodat de familie van Raoul mee kon kijken vanuit Suriname. Erg leuk om te zien hoe een trouwerij live gevolgd kan worden. Tijdens de ceremonie werd de ontmoeting en de liefde tussen Diane en Raoul erg leuk beschreven en de mini ringendrager was enorm stoer toen hij toch de ringen bracht, nou ja bijna gooide ;)

Na de ceremonie reden we allemaal richting Den haag voor het feest. Helaas liep hier de planning volledig mis en raakte Diane en Raoul een beetje in de stress. Toen Diane, Raoul hoorde zeggen. “het maakt me niet uit hoe, maar je lost het maar op, ik wil dat mijn vrouw de mooiste dag van haar leven krijgt”  kon ze haar geluk niet meer op en maakte het allemaal niets meer uit. “Zijn vrouw”! En terwijl ze samen in een achterkamertje zaten en de avond make-up werd verzorgt, de cateraar eindelijk het eten neerzette, speelde de opa van Raoul met zijn band heerlijke muziek. Waarna het tijd werd voor eten.

Na het eten klonk de muziek voor de openingsdans en Diane en Raoul begonnen schuifelend. Ineens veranderde de muziek en barstte en een dansbattle tussen de twee los. Iedereen kwam los en de feestavond  begon. 2Rememeber  had ondertussen de band opgebouwd en speelde heerlijke salsa muziek en toen de zanger een soort carnevalsrij van alle gasten maakte en ze allemaal opdrachtjes liet uitvoeren was de sfeer helemaal perfect. Tussendoor werd de overheerlijke taart aangesneden, waarna ik het feest verliet.

* Spel of schrijffouten zijn geen oorzaak van slordigheid maar van dyslectie. Ik wil dan ook vragen hier overheen te lezen en vooral te genieten van het verhaal en de foto’s.

Trouwfotografie-Delft_001-1024x348 Trouwfotografie-Delft_002-1024x879 Trouwfotografie-Delft_003-1024x689

Trouwfotografie-Delft_004-512x1024

Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft

Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Bruidsfotograaf Delft Trouwfotografie-Delft_026-766x1024 Trouwfotografie-Delft_027-1024x725 Trouwfotografie-Delft_028-1024x725 Trouwfotografie-Delft_029-1024x462 Bruidsfotograaf Delft