Als bruidsfotograaf maak je de leukste dingen mee. Afgelopen week mocht ik de bruidsreportage van Elsemieke en Robert fotograferen. Enkele dagen ervoor waren ze al voor de wet getrouwd en een paar uur later voor de kerk. In de kerk mocht niet gefotografeerd worden. De vraag was dus of ik alleen de reportage wilde fotograferen en natuurlijk het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen.

Bij binnenkomst in het ouderlijk huis van Elsemieke zat ze al behoorlijk zenuwachtig klaar in haar prachtige jurk. De sluier werd net ingespeld en na het aantrekken van de schoenen en een slok ontbijtdrink liep Elsemieke nog zenuwachtiger de trap op.
Ondertussen kwam Robert aan in een super leuk eendje. Elsemieke had me net ervoor nog in gefluisterd dat ze bang was dat hij in gewone of gekke kleding aan zou komen aangezien hij de dag ervoor had gezegd een roze baseballpetje gezien te hebben die helemaal kleurde bij zijn kleding. Die zorgen waren voor niks. Wat ziet Robert er prachtig uit!

Snel rende ik voor Robert de trap op om bij Elsemieke in haar slaapkamer te gaan staan. Robert kwam vervolgens binnen en het geluk en blijdschap toen ze elkaar voor het eerst zagen was super leuk om mee te maken. Na beneden elkaar geshowed te hebben reden we naar het Kralingse bos in Rotterdam voor de trouwreportage. Als bruidsfotograaf word ik altijd helemaal happy als niets te gek is voor het bruidspaar. Elsemieke en Robert hadden er veel op gehamerd afwisseling en echte foto’s te willen. Niet of nauwelijks poseren en vooral veel leuke en net even andere foto’s. Met veel lol gingen we hiermee aan de slag en 1.5 uur later reden we weer terug richting het huis. Waar alle familie en vrienden stonden te wachten met bellenblaas.

Na een snelle lunch maakte we nog wat groepsfoto’s, waarna we afscheid namen en het hele gezelschap richting de kerk vertrok.

Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam

Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam Trouwreportage Rotterdam