Het plannen van een bruiloft is een grote en uitgebreide klus. Leuk maar vooral ook spannend. Waar moet je rekening mee houden? Wanneer kun je je fotoshoot het beste plannen? Hoeveel tijd kost alles eigenlijk? En wat als het slecht weer is? Stuk voor stuk vragen die ik dagelijks krijg. Om jullie te helpen heb ik een zeer uitgebreid magazine geschreven met daarin de meest gestelde vragen. Het aanvragen van de brochure is geheel vrijblijvend en gratis!

Wat vind je terug in het magazine?

– Tips over ontspannen poseren
– Advies over het plannen van jullie trouwdag
– Tips om de mooiste foto’s te krijgen tijdens bijvoorbeeld de ceremonie
– Het kiezen van de fotoshoot locatie
– Zonsondergang en nachtfoto’s
– Groepsfoto’s maken

En nog veel meer.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Om het magazine toe te mogen sturen dien je acoord te gaan met het privacybeleid en de Algemene Voorwaarden van Natalja Fotografie
  • Na het lezen van het informatiemagazine hoop ik natuurlijk dat jullie helemaal enthousiast zijn geworden over mijn trouwfoto's. Daarom zal ik ongeveer een week na het downloaden een keertje bellen om te kijken of jullie nog vragen hebben en of jullie een kennismaking met mij willen inplannen. Dit is geheel vrijblijvend!
  • Na het versturen van dit formulier wordt je automatisch naar het magazine geleid. Je ontvangt ook een mailtje met de bevestiging en een link om later nog eens rustig na te kunnen lezen. Deze bevestiging komt helaas vaak in je spam terecht. Kijk hier dus even in als je denkt geen mail te hebben ontvangen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.