De belangrijkste vraag die je, je moet stellen; Wie vindt ik de beste bruidsfotograaf voor mijn trouwdag. Je kunt wel kijken naar wie de meeste Awards heeft gewonnen, naar de trouwfotograaf die overal op internet wordt geroemd of naar de bruidsfotograaf die jullie vrienden hadden. Maar is dat ook echt de beste bruidsfotograaf voor jullie?

Beste Bruidsfotograaf voor jullie

Hoe kies je nog de beste bruidsfotograaf voor jullie?

  1. Begin met websites te bekijken van bruidsfotografen en leg een short list van van 3-5 fotograferen
  2. Hadden jullie al een budget gesteld? Check dan of deze overeen komt jullie favorieten trouwfotografen. ( Gemiddeld kost een professionele fotograaf voor 6 uur zo’n €1100,- en kost elk uur extra €100,-) Wil je meer weten wat een fotograaf allemaal voor dit bedrag doet lees dan dit bericht.
  3. Klopt het budget met jullie favorieten fotografen lijstje, neem dan contact op om de beschikbaarheid te controleren. Zo niet, dan raad ik aan extra budget vrij te spelen óf voor minder uren te gaan en de meest belangrijke uren; de ceremonie en trouwreportage in elk geval door jullie favoriete bruidsfotograaf vast te laten leggen.
  4. Is jullie meest favoriete trouwfotograaf nog beschikbaar? Ga dan langs voor een kennismaking. Het is belangrijk dat jullie goed met elkaar kunnen opschieten en dan alle wensen en ideeën duidelijk zijn. Liggen jullie niet op een lijn, zoek dan verder. Je moet voor meer dan 100% kunnen vertrouwen op je trouwfotograaf én je hij/zij is er de hele dag bij.
  5. Beschikbaar, leuk gesprek gehad, en offerte rond? Dan hebben jullie de beste trouwfotograaf gevonden!