pictures7 Stijl : Foto’s zoals jullie zijn

Mijn stijl kenmerkt zich door journalistiek fotografie, puur en echt. Echter pas ik mijn manier van werken aan aan jullie wensen. Het ene bruidspaar wil graag dat ik zeer stil en op de achtergrond aanwezig ben terwijl ik journalistiek fotograaf. Het andere bruidspaar heeft liever wat meer aanwijzingen ( natuurlijk niet tijdens de ceremonie). We bespreken jullie wensen uitvoerig tijdens het kennismakingsgesprek en voor de bruiloft. Zo weet ik precies of ik juist aanwezig moet zijn tijdens bijvoorbeeld de groepsfoto’s om de gasten aan te zwengelen lekker vrolijk op de foto te gaan. Of juist haast onzichtbaar te werk moet gaan.

10

Minimaal 200 foto’s

Jullie ontvangen minimaal 200 trouwfoto’s. Dit is gebaseerd op 6 uur fotografie. Bij elk uur extra krijgen jullie ongeveer 25 foto’s meer. De foto’s worden professioneel bewerkt en aangeleverd op een luxe USB stick in hoge resulutie zonder watermerk. Jullie kunnen deze foto’s dus zo graat en vaak afdrukken als jullie willen.

delivery50

Binnen 14 dagen de eerste foto’s al verzonden

Ik streef er zelfs naar om binnen 14 dagen de complete bruiloft op USB stick bij jullie op de deurmat te hebben liggen. Dat is nog eens leuk thuis komen van jullie honeymoon 🙂

trophy42

Award winnende fotograaf

Diverse nationale en internationale awards mag ik al op mijn naam schrijven.

dailybooth

Goed bereikbaar en denkt mee

We hebben niet alleen een kennismakingsgesprek waarin ik met jullie mee denk over de invulling van de (fotografie) op jullie trouwdag. Maar ook daarvoor hebben we meerdere contactpunten. Ik heb n.a.v. mijn ervaring meerdere documenten opgesteld die jullie kunnen helpen. Maar ben ook zeer goed bereikbaar voor vragen. Voor de bruiloft zullen we indien jullie dit willen dus meerdere contact momenten hebben. Willen jullie tips m.b.t. leveranciers waar ik graag mee samen werk dan geef ik die natuurlijk graag.

letter104

Duidelijk afspraken

Op jullie trouwdag willen jullie kunnen rekenen dat alles goed gaat en verloopt zoals afgesproken. Daarom maken we duidelijk afspraken over jullie wensen, tijden, locaties en nog veel meer.

heart328

Professionele fotograaf

Niet alleen heb ik veel ervaring als bruidsfotograaf ook alle zaken naast de fotografie zijn goed geregeld. Zo heb ik een back-up camera mocht er iets met mijn hoofdcamera gebeuren tijdens jullie bruiloft. Meerde fotografen waar ik op terug kan vallen mocht ik ooit een keer zo ziek zijn dat ik helaas niet zelf kan komen. Volg ik minimaal 1 workshop per jaar om mezelf verder te ontwikkelen. Werk ik met de beste leveranciers en apparatuur.

film51

Slideshow op jullie avond

Indien jullie dit leuk vinden maak ik tijdens het diner een slideshow met 20-50 foto’s van jullie trouwdag. Deze worden dan op een groot scherm vertoond tijdens het toetje of feest ( ik beschik over de beamer, jullie hoeven alleen het scherm te regelen). Een leuk moment om tijdens het toetjes alvast enkele foto’s te bekijken met jullie gasten of om de avondgasten mee te ontvangen zodat ze gelijk ene idee krijgen van wat jullie gedaan hebben overdag.

tool9

Voordelige trouwalbumpakketten

Voor alle uitgebreide informatie over de trouwalbumpakketten kun je hier kijken.

jar25

Maatwerk

Passen mijn bestaande pakketten niet bij jullie wensen/uren. Dan maak ik een mooi pakket gericht op jullie wensen.

world-map

Overal ter wereld

Trouwen jullie in het buitenland? Ik reis graag mee. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we alle mogelijkheden.

love11

Vele extra’s

Kiezen jullie voor een trouwreportage en een album. Dan krijgen jullie enkele extra’s van mij.