contact de luxe2018-11-02T18:24:10+01:00

Laten we afspreken 🙂

Jullie bruiloft is een van de belangrijkste dagen uit je leven. Dit wil je natuurlijk zo goed mogelijk vast gelegd hebben. Een herinnering voor altijd. Als trouwfotograaf ben ik de hele dag aanwezig, vaak van de voorbereidingen tot het (begin van het) feest. Daarom is naast de fotografiestijl een klik net zo belangrijk. Niets zo vervelend als een fotograaf om je heen die je helemaal niet aardig vindt.

Omdat we allebei moeten kijken of we een goede match zijn spreken we eerst (vrijblijvend) af om al jullie wensen en ideeën door te spreken. Ik kan dan goed inschatten of ik jullie de foto’s kan geven die jullie graag willen en jullie weten gelijk of je mij er de hele dag bij wilt hebben. We spreken af in Zwartewaal waar ik diverse trouwalbums heb liggen. Jullie kunnen dan de meest favoriete foto’s aanwijzen en vertellen welke foto’s jullie waarom wel of niet aanspreken. We bespreken verder jullie dagindeling en ik wil graag wat meer over jullie weten, zoals hoe jullie elkaar hebben leren kennen 🙂

Zelf reageer ik het makkelijkste en snelste als je me een whatsapp berichtje stuurt. Om dit nog makkelijker te maken zit beneden een whatsapp knop en kun je me gelijk een berichtje sturen. Bellen is natuurlijk ook super snel, mocht ik niet kunnen opnemen spreek dan even mijn voicemail in en ik bel je zo snel mogelijk terug. Wil je e-mailen of het formulier invullen? Dan krijg je binnen 3 dagen een reactie ( houd je spam aub in de gaten soms komt mijn antwoord daarin terecht)

Contactgegevens:

Kantoor :  0181700222
Mobiel/whatsapp: 0648969658
Email: info@bruidsfotograafnatalja.nl
Chat : Start met chatten via whatsapp recht beneden in de hoek
Studio-adres: Verloren Kostdijk 3, 3238 LT Zwartewaal

Veel gestelde vragen:

Hoeveel foto’s krijgen we?2024-02-22T09:58:52+01:00

Het aantal foto’s hangt enorm af van jullie trouwdag. Dit kunnen er 200 maar net zo goed 600 zijn. Ik werk niet met een maximum dus je krijgt alle foto’s die voor jullie belangrijk zijn. Gekke bekken ( die niks toevoegen), onderkinnen, testshots en dubbele foto’s worden verwijderd maar alle andere foto’s ontvang je van mij in hoge resolutie. Gemiddeld kun je uitgaan van 25 foto’s per uur. Maar als er geen reistijd is, er veel gasten aanwezig zijn en bijvoorbeeld veel speeches worden gegeven gaat dit aantal snel omhoog.

Ben je nog beschikbaar?2021-03-12T17:34:41+01:00

Per maand neem ik maximaal 5 bruiloften aan en per jaar maximaal 25 om ervoor te zorgen dat ik het beste resultaat kan leveren. En om ervoor te zorgen dat jullie super snel je foto’s en trouwalbum in jullie handen hebben.  Hieronder kun je zien of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

Mocht ik al geboekt zijn op jullie trouwdatum, schroom niet om contact op te nemen ik breng jullie graag in contact met een collega die wellicht nog wel beschikbaar is!

Ben ik nog beschikbaar op jullie trouwdatum? Twijfel dan niet langer en plan snel een kennismaking in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat kost een trouwreportage?2018-11-02T17:36:49+01:00
Iedere bruiloft is bijzonder. Met jullie eigen wensen en ideeën maken jullie er echt jullie dag van. Waarom zou je dan als het gaat om fotografie kiezen voor een standaard pakket? Bij mij stel je je eigen pakket samen. Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek inventariseren we al jullie wensen en stellen het perfecte fotografiepakket voor jullie samen.  Wil je zelf alvast kijken naar alle mogelijkheden, vul dan al jullie wensen in de prijzencalculator in.  Je ontvangt bij mijn altijd:
  • Minimaal 200 foto’s tot in de puntjes bewerkt (zonder watermerk)
  • Een buitengewoon gave slideshow & online blog
  • Reiskosten binnen Nederland
  • Een onbetaalbare herinnering van jullie bruiloft

Stel snel zelf je pakket samen of bekijk enkele voorbeeldpakketten

Styledfotoshot lente eindhoven (29)

Contactformulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ga naar de bovenkant