“Laat mij het verhaal van jullie liefde vertellen”

BRUIDSFOTOGRAAF NATALJA

Als bruidsfotograaf leg ik de dag vast zoals jullie die beleven; met oog voor alle details, emoties en prachtige momenten. Ik leg jullie vast zoals jullie zijn � dus zonder geforceerde poses en gemaakte spontaniteit zodat ik een fotoverslag af kan leveren waarin het pure plezier en geluk van je trouwdag opnieuw tot leven kan komen.

Fotograferen is voor mij zoveel meer dan het maken van een plaatje het is het combineren van mijn intuïtie, kennis en passie voor fotografie. Toen ik  in 2011besloot om mijn vaste baan in de fotowereld achter me te laten en tegen alle economische tegenwind in voor mezelf te beginnen had ik één ding erg helder voor ogen : ik was niet langer van plan om steeds dezelfde gemaakte, ouderwetse, dertien-in-een-dozijn poses te gaan schieten. Als ik er nu op terugkijk had ik geen betere keuze kunnen maken. Door mijn bruidsparen de ruimte te geven om zichzelf te zijn ontstaat er een ontspannen sfeer waarin de fotomomenten niet langer onderbrekingen zijn van de festiviteiten, maar er ongemerkt bij gaan horen.

De afgelopen jaren heb ik door de vele positieve reacties en mond-tot-mond reclame veel bruiloften mogen fotograferen. Tijdens die bruiloften heb ik vele lekkere taarten gesnoept, gelachen, soms een traan gelaten, natuurlijk prachtige foto’s gemaakt, onwijs toffe locaties bezocht en vooral veel leuke mensen leren kennen. Ik hoop snel op jullie bruiloft als bruidsfotograaf aan de slag te mogen. Willen jullie dat ook, neem dan zo snel mogelijk contact op om te kijken of jullie datum nog beschikbaar is.

Trouwfotograaf Natalja